Zveme vás na konferenci projektu, který se zabýval podporou systémového prostředí v oblasti dalšího vzdělávání. Připojte se k nám online 7. listopadu od 10 hodin.

Budeme se věnovat tématu Národní soustavy kvalifikací a Mezinárodního výzkumu dospělých PIAAC. Před zahájením konference si budete moct vybrat také jedno z dalších čtyř témat, které vás bude zajímat nejvíc.


Tematické skupiny:

  • A. vzdělavatelé a autorizované osoby
  • B. zaměstnavatelé a trh práce
  • C. digitální kompetence lektorů
  • D. základy informační bezpečnosti

KDY: 7. listopadu 2023, 10–13 h

KDE: online


Více informací

Registrace

  • Po registraci obdržíte odkaz pro připojení.

OPZ

Další aktuality

12. srpen 2024

Pakt pro dovednosti pobízí ke spolupráci na rozvoji jednotlivců

Evropská unie podporuje celoživotní učení, flexibilitu na trhu práce i spolupráci aktérů prostřednictvím Paktu pro dovednosti. Zapojit se mohou organizace a instituce se zájmem o rozvoj dovedností.

Číst více

22. červenec 2024

Připravili jsme pro vás záznam ze setkání Evropa jako education village

Na závěr školního roku jsme již tradičně zhodnotili, co přinesly uplynulé měsíce. Naše festivalové setkání v Brně navázalo na konferenci Česko jako education village z minulého roku.

Číst více

11. červenec 2024

Švédsko: více míst v odborném vzdělávání jako cesta ke kvalifikovaným pracovníkům

Švédsko zavádí opatření bojující s nedostatkem kvalifikovaných pracovníků. Navýšením rozpočtu pro odborné vzdělávání a přípravu vzroste počet studijních míst o 25 %.

Číst více

27. červen 2024

Cedefop porovnává rámce kvalifikací v Evropě

Vývoj národních rámců kvalifikací ve 41 zemích sleduje a mezi sebou srovnává interaktivní nástroj od Cedefopu. Zdroj informací využijí zejména tvůrci politik a odborníci v oblasti vzdělávání a trhu práce.

Číst více

24. červen 2024

Vše o učňovské přípravě v Evropě na jednom místě

Aktualizovaná databáze Cedefopu nabízí srovnání systémů učňovské přípravy v Evropě i příklady dobré praxe, které využijí zejména odborníci a tvůrci politik.

Číst více